22-04-2011 | Администратор |

На 20 април 2011 г. децата от детската градина в с. Алдомировци и учениците от ОУ “Иван Вазов” – с. Алдомировци се включиха в тържествата по повод “Денят на Земята” със стихотворения и песни, презентация, изложба и игри.

Празничната програма започна с презентации на учениците, посветени на опазването на околната среда в родния край. Първа награда получи презентацията на осмокласничката Симона Василева от ОУ “Иван Вазов” – с. Алдомировци на тема „Алдомировци – минало, настояще и бъдеще“ с ръководител Ралица Попова.

Учениците се включиха в конкурса “Отпадъците могат да бъдат полезни” и изработиха разнообразни предмети от отпадъци – настолна лампа, вази с цветя, влакче, къщички, облекло на момиче, животни…

Отличени бяха Людмила Василева – ПГ, Христомир Деянов – I клас и Събрина Алексиева – VII клас.

Децата от детските градини се представиха със стихове и песни, свързани с опазването на околната среда и поздравиха всички присъстващи.

Водещият, Бате Енчо от предаването “Кой е по-по-най”, забавлява децата с разнообразни игри и въпроси като най-бързите, досетливите и артистичните получиха награди – Свилен – IV клас, Златина – I клас…

Поздравления за всички ученици и за учителския колектив!

Честито на наградените!!!

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ:

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!