15-09-2010 | Администратор |

15 септември 2010 г. В 9,00 часа дворът на ОУ „Иван Вазов“, с. Алдомировци се изпълни с радостни възгласи на ученици, учители, родители и близки. Особено горди бяха първокласниците с класен ръководител г-жа Антоанета Гоцева и петокласниците с класен ръководител г-жа Ралица Попова, които бяха с униформени облекла. Благодарности за родителите, които са спонсорирали и реализирали тази инициатива. Специални поздравления към ръководството на община Сливница за закупените нови чинове на учениците от първи клас.

Официални лица бяха кметът на село Алдомировци – г-н Т. Петков, зам.-кметът на община Сливница – г-н Йордан Новков и председателят на Общински съвет – Сливница – г-н Адриян Михайлов, който поздрави всички присъстващи.

Приветствие отправи г-жа Д. Борисова, директор на училището, а г-жа К. Славенкова, родител на първокласник, поздрави най-малките ученици с първия учебен ден.

Ученици от начален курс, с ръководител г-жа Г. Деянова и от прогимназиален с ръководител г-ца Кр. Кирилова, поздравиха присъстващите с кратка музикална програма.

След първия школски звънец всички ученици и родители се почерпиха с вкусна питка с мед и влязоха в класните стаи, обновени с доброволния труд на учители и родители.

Честит първи учебен ден! На добър път в учението!

Снимки от първия учебен ден:

4 коментара и връзки към “Начало на учебната 2010/2011 година”

  1. Соня Дончева каза:

    Поздравления за г-жа Ралица Попова, г-жа Теменужка Драгомирова и целия екип на училището в с.Алдомировци.
    Адмирации за огромния им труд и организация за първия учебен ден. Със сигурност може да са пример за много други училища.
    С уважение

  2. група майки каза:

    Г-жо Дончева, не ви познавам, но или гледате през розови очила или сте приятелка на въпросните госпожи. Г-жа Ралица ПОпова само разнасяше поканите за гости, а г-жа Драгомирова беше болнични. Наистина трябва да поздравим за положения труд, но други госпожи- г-ца Красимира Кирилова, г-жа Гергана Деянова и г-жа Антоанета Гоцева. Колкото пъти отивахме в училището, те бяха заети с нашите деца.Извиняваите, но това е истината.

  3. Соня Дончева каза:

    Уважаеми майки,
    Адмирациите са за г-жа Ралица Попова, г-жа Теменужка Драгомирова и целия екип на училището.
    Възпитанието на децата е цялостен процес и започва от семейството, от дома и е хубаво да се поощрява доброто, а не да се търсят аргументи за противопоставяне и конфронтация.
    Трябва да сме позитивни и градивни, защото само с отрицание и критика накъде…
    С уважение

  4. Кирилов каза:

    Г-жа Дончева и г-жа Попова са от една и съща полит.сила и за това се адмирират една друга.Какво друго очаквате.


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!